Blog

Πληροφορίες για τον τρόπο Καθαρισμού και Απολύμανσης του κάθε καταστήματος

37a06e4a72d6cb27621f1ed829bbee81_L

Η εταιρία μας σας παρέχει νέα και πληροφορίες σχετικά με τα Αρωματικά χώρου, τα Εντομοαπωθητικά χώρου και την Απολύμανση WC.

Επίσης παρέχει επιπλέoν μια ολοκληρωμένη μελέτη στο χώρο σας για τον καθαρισμό του κάθε καταστήματος, σας εφοδιάζει ταυτόχρονα αναλυτικό πρόγραμμα ημερησίου και εβδομαδιαίου καθαρισμού του χώρου σας και σας ενημερώνει για όλες της απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να παρέχετε ώστε να είστε νομότυπη σε κάθε έλεγχο υγειονομικής προστασίας.

Αφότου έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και έχουμε περάσει στην υλοποίηση αυτή για όλα όσα ζητάει ο ΕΦΕΤ όσο αναφορά τα απορρυπαντικά και τον σωστό τρόπο καθαρισμού σας παρέχουμε και το βιβλίο καθαρισμού και δημόσιας υγιεινής που αναφέρει πλήρως τη πρέπει να προσέχει ο κάθε καταστηματάρχης.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει να ενημερώσει σωστά των πελάτη της Net Professional με κύριο σκοπό μια καλής και ειλικρινής συνεργασία καθώς και τήρηση τον προϋποθέσεων καθαρισμού με τα συγκριμένα προϊόντα που αναγράφονται και ανταποκρίνονται με της συγκριμένες Άδειες και Δεδομένα Ασφαλείας στα προγράμματα καθαρισμού ώστε να μην έχει προβλήματα με την Ελεγκτική Υπηρεσία (ΕΦΕΤ).

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;