+30 2310 685661

Υπηρεσίες Yγιεινής, Απορρυπαντικά, Αρωματικά Χώρου, Απολυμαντικά Τουαλέτας, Απολυμαντικά Χεριών, Απολύμανση, Εντομοαπώθηση, Παρασιτοκτόνα - Net Professional

Τεχνικά Χαρακτηριστικά & MSDS

Στα σύγχρονα δεδομένα της εποχής είναι πολύ βασικό τα προϊόντα που χρησιμοποιεί ένα επαγγελματίας να είναι πιστοποιημένα και καταχωρημένα στο Γενικό Χημείο του Κράτους ή στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά & MSDS προσδίδουν μια πολύ μεγάλη αξία σε όλους τους επαγγελματίες, καθώς συλλέγοντας όλα τα Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας μπορούν να βγάλουν την Πιστοποίηση HACCP για την επιχείρηση τους. Επίσης σε διάφορους τυπικούς ελέγχους του υγειονομικού θα είναι σίγουρο ότι θα σας ζητηθούν τα MSDS(Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας ),
όπως και ο φάκελος Μυοκτονίας & Απεντόμωσης με το συμβόλαιο ετήσιας σύμβασης μαζί με το τιμολόγιο.

Είναι πολύ βασικό να γνωρίζετε ότι ο καταστηματάρχης πρέπει να ελέγχει και να συντηρεί το πλάνο καθαρισμού για όλους τους χώρους, καθώς και να ενημερώνει το πλάνο καθαρισμού, πρέπει να θερμομετρά τα ψυγεία του και να αναγράφει την θερμοκρασία στο πλάνο καθαρισμού.

Ο καθαρισμός του καταστήματος σας πρέπει να είναι σχολαστικός και να καθαρίζετε και να απολυμαίνετε όλες η επιφανές, καθώς και όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα.

Τα τραπέζια, πόμολα χειρολαβές, τουαλέτες, κοινόχρηστους χώρους , χώροι παράγωγης τροφίμων κ.α έχουν ξεχωριστά τα δικά τους εξειδικευμένα καθαριστικά και οφείλει ο καταστηματάρχης να ενημερώνει το πλάνο καθαρισμού για το πότε καθάρισε τους χώρους του.

Στης μέρες μας πρέπει να είμαστε πολύ σχολαστική!!
Να σας θυμίσουμε πως η καθαριότητα προσδίδει αξία στο κατάστημα μας !!

Εάν λυπών αγοράσατε προϊόντα από το κατάστημα μας και θέλετε να είστε πιστοποιημένη και κατοχυρωμένη ώστε να μην έχετε προβλήματα στο υγειονομικό κομμάτι καθαρισμού της επιχείρησης σας επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε τους προσωπικούς σας κωδικούς για τα προϊόντα απολύμανσης & καθαρισμού της εταιρίας μας.

Κατεβάστε τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά & MSDS
msds button

Newsletter

Καταχωρήστε το e-mail σας και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα μας:

pay Πληρώστε με: Πιστωτική, αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα

freeshipping Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 100€.

olivetouchΑναζητούμε συνεργάτες
σε πανελλαδική κάλυψη
για τις υπηρεσίες υγιεινής

phone Δεχόμαστε τις παραγγελίες σας και τηλεφωνικά από 8.30 π.μ. έως 5.00 μ.μ. στο
2310 685661