+30 2310 685661

Υπηρεσίες Yγιεινής, Απορρυπαντικά, Αρωματικά Χώρου, Απολυμαντικά Τουαλέτας, Απολυμαντικά Χεριών, Απολύμανση, Εντομοαπώθηση, Παρασιτοκτόνα - Net Professional

Go Green με την Net Professional By Calfarme

ECO-DESIGN, ECO-MATERIALS & ECO-LABELLING

H Netprofessional είναι μια  πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 και ISO 14001:2004,TUV & Green Label,εταιρεία που προμηθεύει βιολογικά προϊόντα καθαρισμού και υγιεινής.

Πιστεύουμε ότι η επιχειρησιακή τελειότητα θα πρέπει να συμπληρώνεται από μια σειρά προϊόντων που  υποστηρίζουν  την προστασία του περιβάλλοντος. Για το λόγω αυτό, έχουμε  προϊόντα που αποτελούνται κυρίως από βιοδιασπώμενα ή ανακυκλώσιμα υλικά.

Στον καθαρισμό της τουαλέτας  και στα προϊόντα της  απόσμησης, έχουμε καινοτομήσει  αξιοποιώντας  τη βιοτεχνολογία η οποία έχει  καταργήσει τις παραδοσιακές ρυπογόνες και επικίνδυνες χημικές ουσίες.

Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας είναι βιοδιασπώμενα και πιστοποιούνται ως περιβαλλοντικά βιώσιμα με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, βελτιώνοντας  την υγιεινή  επίσης είναι μη τοξικά.
Κατεβάστε το συνημμένο ISO Green Label

H Netprofessional είναι υπερήφανη  που είναι εταίρος της Singapore Green Labelling Scheme (Αρ. Πιστοπ: 043 - 033) με τα προϊόντα μας να είναι πιστοποιημένα και να πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Για την εταιρεία, αυτό μεταφράζεται σε υψηλότερο ηθικό του προσωπικού και την ενίσχυση της εικόνας της εταιρείας. Και αυτά τα οφέλη μπορούν να επιτευχθούν μέσω  των αποδεδειγμένα φιλικά προς το περιβάλλον γκάμα των προϊόντων μας.

Δεσμευόμαστε για την προώθηση ενός πράσινου και βιώσιμου περιβάλλοντος και θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε μέσα από καινοτόμες λύσεις εξοικονόμησης κόστους και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντα τουαλέτας και συστήματα υγιεινής.

Newsletter

Καταχωρήστε το e-mail σας και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα μας:

pay Πληρώστε με: Πιστωτική, αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα

freeshipping Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 100€.

olivetouchΑναζητούμε συνεργάτες
σε πανελλαδική κάλυψη
για τις υπηρεσίες υγιεινής

phone Δεχόμαστε τις παραγγελίες σας και τηλεφωνικά από 8.30 π.μ. έως 5.00 μ.μ. στο
2310 685661