Blog

Go Green με την Net Professional By Calfarme

fa55c8bad0e242eb7986dc1135b50adb_XL

ECO-DESIGN, ECO-MATERIALS & ECO-LABELLING

H Netprofessional είναι μια  πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 και ISO 14001:2004,TUV & Green Label,εταιρεία που προμηθεύει βιολογικά προϊόντα καθαρισμού και υγιεινής.

Πιστεύουμε ότι η επιχειρησιακή τελειότητα θα πρέπει να συμπληρώνεται από μια σειρά προϊόντων που  υποστηρίζουν  την προστασία του περιβάλλοντος. Για το λόγω αυτό, έχουμε  προϊόντα που αποτελούνται κυρίως από βιοδιασπώμενα ή ανακυκλώσιμα υλικά.

Στον καθαρισμό της τουαλέτας  και στα προϊόντα της  απόσμησης, έχουμε καινοτομήσει  αξιοποιώντας  τη βιοτεχνολογία η οποία έχει  καταργήσει τις παραδοσιακές ρυπογόνες και επικίνδυνες χημικές ουσίες.

Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας είναι βιοδιασπώμενα και πιστοποιούνται ως περιβαλλοντικά βιώσιμα με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, βελτιώνοντας  την υγιεινή  επίσης είναι μη τοξικά.
Κατεβάστε το συνημμένο ISO Green Label

H Netprofessional είναι υπερήφανη  που είναι εταίρος της Singapore Green Labelling Scheme (Αρ. Πιστοπ: 043 – 033) με τα προϊόντα μας να είναι πιστοποιημένα και να πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Για την εταιρεία, αυτό μεταφράζεται σε υψηλότερο ηθικό του προσωπικού και την ενίσχυση της εικόνας της εταιρείας. Και αυτά τα οφέλη μπορούν να επιτευχθούν μέσω  των αποδεδειγμένα φιλικά προς το περιβάλλον γκάμα των προϊόντων μας.

Δεσμευόμαστε για την προώθηση ενός πράσινου και βιώσιμου περιβάλλοντος και θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε μέσα από καινοτόμες λύσεις εξοικονόμησης κόστους και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντα τουαλέτας και συστήματα υγιεινής.

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;