Blog

Για ποιο λόγο να επιλέξω να τοποθετήσω Βιοένζυμα στην τουαλέτα μου ή στον ουρητήρα και όχι κάποια χημικά προϊόντα την τουαλέτα μου

9ecd376e5371efaef9aad9bc9143aed8_L
Η εταιρία μας φέρνει μια νέα γενιά προϊόντων που στρέφονται προς τα παθογόνα βακτήρια τα οποία είναι και αυτά που παρέχουν δυσοσμία και μολύνσεις μέσα στην τουαλέτα. Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα μια σειρά εξυγίανσης, καθαρισμού και απόσμησης στο χώρο της τουαλέτας, προθαλάμου και κυρίων χώρων με πολυχρηστικές δράσεις.

Ενδεικτικά θα αναφέρω μερικά προϊόντα όπως είναι το BioClean για την εξυγίανση και την απόσμηση της τουαλέτας, το BioTab & BioMatrix για την εξυγίανση και τη απόσμηξη του ουρητήρα, το BioPlus & BioPlus Waterless Urinal Cleaner για την εξυγίανση και την απόσμηξη χώρων, επιφανίων, ουρητήρων και τουαλετών, όπως επίσης και πολλά αλλά προϊόντα που μπορείτε τα δείτε μέσα στο site μας. Στόχος αυτόν τον βιοενζυμάτων που πέφτουν με την μέθοδο διασποράς στην τουαλέτα σας ή στο πάτωμα ή στην επιφάνια σας, είναι να εξυγιάνουν και να καθαρίσουν παρέχοντας απόσμηση, λύνοντας μια για πάντα το προβλήμα των οσμών, δίνοντας σας την καλύτερη και την αποτελεσματικότερη υγιεινή σε κάθε πρόβλημα σας, χωρίς χημικές ενώσεις και καυστικά προϊόντα που θα προκαλούσαν φθορά μέσα στο χρόνο στις συσκευές σας, στο πάτωμα ή στην τουαλέτα σας.

Παραθέτουμε video στην διάθεση σας ώστε να δείτε πως η NetProfessional by Calfarme δίνει λύσεις για κάθε σας πρόβλημα έχοντας πάντα ως γνώμονα την οικολογία.

Δείτε ένα πρόβλημα με ουρητήρα που είχε έντονη δυσοσμία και χρησιμοποιώντας τα βιοένζυμα βρέθηκε άμεσα λύση.

Test BioTabs σε εμπορικό κέντρο του San Francisco, στην California USA
Δείτε το video για να καταλάβετε:

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε την εμπειρία του χρήστη στον ιστότοπό μας. Με την περιήγησή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την χρήση των cookies