Blog

Πληροφορίες για τα προϊόντα BioClean™ και BioPlus™

19f9cefdfb07230a68581d617885a3af_L

To BioClean™ και τo BioPlus™, συνδυάζουν βιολογικά σχεδιασμένες λύσεις για έναν σύγχρονο κόσμο φιλικό προς το περιβάλλον !

Συχνές Ερωτήσεις:

Από τι είναι κατασκευασμένα τα BioClean™ και BioPlus™;Το BioClean είναι τεχνητή διαμόρφωση διαφορετικών βακτηριακών στελεχών. Έχουν βρεθεί να είναι τα πλέον αποτελεσματικά στην αφομοίωση των οργανικών αποβλήτων που προκαλούν δυσάρεστες οσμές και μπλοκάρουν το σύστημα αποστράγγισης των αγωγών καθώς και το αποχετευτικό σύστημα.

Το BioPlus είναι επίσης ένα πολύ-βακτηριακό στέλεχος, το οποίο είναι ειδικά εμπλουτισμένο με ένζυμα και καθαριστικά για να λύσει γρήγορα ένα ευρύ φάσμα των προβλημάτων που προκαλούνται από οργανικά απόβλητα.Πως λειτουργούν τα  BioClean™ και BioPlus™;Μόλις απελευθερωθούν σε ένα περιβάλλον όπου τα οργανικά απόβλητα είναι παρόντα, αυτά τα βιολογικά σκευάσματα γρήγορα μεταβολίζουν τα οργανικά απόβλητα. Τα βακτηρίδια εκκρίνουν ισχυρά ένζυμα τα οποία υγροποιούν τα απόβλητα. Το υγροποιημένα απόβλητα χρησιμεύουν ως τροφή για τα βακτήρια τα οποία συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται έως ότου όλα τα οργανικά απόβλητα να καταναλωθούν. Τελικά, τα βακτήρια υποβαθμίζονται σε ακίνδυνο διοξείδιο του άνθρακα και νερό.

Τι συμβαίνει με τις μυρωδιές των ούρων στο μπάνιο;Τα ούρα αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από ουρία, τα οποία μεταβάλλονται σε αμμωνία. Με τον συγκριμένο τρόπο η αμμωνίας, απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα και συμβάλλει στο πρόβλημα οσμής των ούρων που βρίσκονται συχνά σε τουαλέτες. Τα βακτηριακά στελέχη στο BioClean™ και BioPlus™ εμποδίζουν την απελευθέρωση της αμμωνίας από το αρχικό στάδιο της ανάπτυξης της.

Πόσο ασφαλή είναι τα BioClean™ και BioPlus™;

Οι καλλιέργειες βακτηρίων που υπάρχουν στο BioClean και BioPlus έχουν παραχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες. Αυτά τα στέλεχη, τα οποία είναι παρόμοια με αυτά που βρέθηκαν στο έδαφος της γης, είναι άκακα για τον άνθρωπο και τα ζώα. Είναι εγγυημένα για να είναι καθαρά, και απαλλαγμένα από παθογόνους ή νοσογόνους οργανισμούς.

Τα ενεργά συστατικά στο BioClean και BioPlus έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) για χρήση σε ομοσπονδιακό επίπεδο στις εγκαταστάσεις κρέατος και πουλερικών.

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;