Blog

Εκτοξεύστε την οικονομία και την υγιεινή της επιχείρηση σας

eb6c7c01c4e98e1f2578f9959463b973_XL

Εκτοξεύστε την οικονομία και την υγιεινή στα μέτρα της επιχείρηση σας με το Calfarme BIO PLUS Mix

Η απόλυτη εξυπηρέτηση στον χώρο σας :
Το BIO PLUS είναι η μοναδική λύση προϊόν καθαρισμού που χρειάζεστε!!
Γιατί να χρησιμοποιήσετε 5 διαφορετικά προϊόντα (ή περισσότερα) όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα; Μειώστε το κόστος του εργασιακού σας προϋπολογισμού και απαλλαχτείτε από τα χημικά καθαριστικά προϊόντα σας έως 50%.

Η καλύτερη λύση στην κατηγορία του..

Η NetProfessional by Calfarme BIO PLUS προσφέρει πολλαπλές επιλογές για την εύκολη διανομή BIO PLUS για να σας βοηθήσει να καθαρίσετε με της σωστές αναλογίες σε κάθε χώρο ανάλογα με της ανάγκες σας.

Το BIO PLUS, Βιολογικό Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων με Προβιοτικά είναι ένα Οικολογικό αποτελεσματικό βιολογικό καθαριστικό. Καθαρίζει όλες τις επιφάνειες αποτελεσματικά χωρίς κατάλοιπα και είναι κατάλληλο για όλα τα είδη των επιφανειών λόγω του ιδιαίτερου μείγματος συστατικών του. Χρησιμοποιήστε το σε καθρέπτες, γυαλί ή μεταλλικές επιφάνειες, πλακάκια ή ακόμα και στις πιο δύσκολες επιφάνειες !

Πώς λειτουργεί το BIO PLUS και γιατί είναι Ανώτερο Προϊόν από τα κοινά καθαριστικά εμπορίου;

Το BIO PLUS είναι ένα Οικολογικό προϊόν, πιστοποιημένο και εγκεκριμένο από το USDA με συμπύκνωση βακτηριδίων που δημιουργήθηκε ειδικά, με τα υψηλότερα στάνταρ ενός Οικολογικού και φιλικού προς το περιβάλλον Βιολογικού Καθαριστικού Πολλαπλών Χρήσεων η οποία εξαλείφει τα οργανικά απόβλητα, αναστέλλει την ανάπτυξη των παθογόνων βακτηρίων, φτάνει βαθύτερα σε όλες τις επιφάνειες σε σχέση με άλλα παραδοσιακά καθαριστικά, και εξαλείφει την πηγή των πιο δυσάρεστων οσμών (συμπεριλαμβανομένων και των εντόμων).
Το BIO PLUS μπορεί να εφαρμοστεί για όλες τις επιφάνειες και αυτό οφείλεται στο ουδέτερο pH, χρησιμοποιήστε το σε: χαλιά, επιφάνειες με χρώμιο, ανοξείδωτο ατσάλι, πατώματα, πλακάκια, μέσα στους αρμούς, στις τουαλέτες, στους ουρητήρες, στο μάρμαρο, ξύλο, καθρέπτες, πέτρινες επιφάνειες, και στις λυποπαγίδες (Σιφόν). Ένας καθαρισμός με το BIO PLUS θα εξαλείψει τις δυσάρεστες οσμές και τις ρυπογόνες ουσίες στοχεύοντας στην πηγή του προβλήματος σας, αφήνοντας τον χώρο σας φρέσκοκαθαρισμένο σε ένα υγιεινά καθαρό περιβάλλον.

Βιολογικά Καθαριστικά έναντι Παραδοσιακών Μεθόδων Καθαρισμού

Αποτελέσματα ΕΡΑ:

Η EPA («ο Οργανισμός Προστασίας Περιβάλλοντος”) δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα των δοκιμών μελέτης διάρκειας 24 μηνών που διεξήχθη από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, και αποδεικνύει οτι  τα Βιολογικά καθαριστικά μειώνουν τα παθογόνα βακτήρια, ειδικά τα Straphloccus aureaus, Clostridium difficile και Candida albicans σε σκληρές επιφάνειες σε νοσοκομειακό περιβάλλον.

Κατεβάστε το συνημμένο αρχείο και δείτε τα αποτελέσματα των δοκιμών που διεξήχθηκαν με βιολογικό καθαρισμό : << Έρευνα Βιολογικού Ελέγχου σε Νοσοκομεία >>

Τα Αποτέλεσμα έδειξαν ότι :Ο Βιολογικός Καθαρισμός, ως μέρος της καθημερινής διαδικασίας καθαρισμού οδηγεί σε μείωση 50% – 90% σε παθογόνα βακτήρια.

Συμπέρασμα: Αυτή η μελέτη αναμφισβήτητα τόνισε τη διαπίστευση ότι ο βιολογικός καθαρισμός είναι πιο αποτελεσματικός, ασφαλής για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και αποτελεί μια βιώσιμη εναλλακτική λύση ενάντια στα χημικά καθαριστικά.

Δείτε εδώ την έρευνα του μικροβιολογικού ελέγχου στα νοσοκομεία
downalod pdf

Κατεβάστε το φυλλάδιο μας
downalod pdf

Κατεβάστε της οδηγίες χρήσεις
downalod pdf

Κατεβάστε το ενημερωτικό μας

downalod pdf

Δείτε μερικούς από τους πελάτες που μας εμπιστεύονται :
pelates poymasepistebontai

 

 

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;