Blog

Ηλεκτρικό κάθισμα τουαλέτας, η νέα πρόληψη υγιεινής που αντικαθιστά το καπάκι της λεκάνης !

d3b3799d6611d677944f5f86a500beb3_XL

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

S3500

Το Ελβετικό κάθισμα τουαλέτας Net Professional by Hygolet, αποτελεί την 4η και πιο εξελιγμένη γενιά, ίσως της μοναδικής αξιόπιστης λύσης στο πρόβλημα της διασφάλισης απόλυτης υγιεινής στην χρήση της τουαλέτας σε πολυσύχναστους γραφειακούς ή άλλους χώρους.

Το νέο ηλεκτρονικό κάθισμα τουαλέτας Hygolet, εξασφαλίζει όπως και οι προκάτοχοι του, άριστες συνθήκες υγιεινής και χρήσης, λόγω της περιστροφής μιας δερματολογικά ελεγμένης πλαστικής μεμβράνης περιμετρικά της στεφάνης. Η περιστροφή ενεργοποιείται πλησιάζοντας το χέρι (χωρίς επαφή) στον αισθητήρα της συσκευής.

Η μεμβράνη αυτή είναι σε μορφή ρολού και περιστρέφεται κάθε φορά, που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί το κάθισμα της λεκάνης. Κατά την περιστροφή της η μεμβράνη καταστρέφεται (σκίζεται από ένα ειδικά τοποθετημένο ξυραφάκι) και συλλέγεται από την άλλη πλευρά πάλι σε κατάσταση ρολού. Το ρολό είναι 125 χρήσεων για τις ηλεκτρονικές εκδόσεις και αντικαθίσταται πολύ εύκολα, συνήθως από το προσωπικό καθαριότητας.
Το μεγάλο πλεονέκτημα του καθίσματος Hygolet είναι, πως μέσω αυτής της λειτουργίας (και της αντίστοιχης σήμανσης που ενημερώνει για αυτό) ο χρήστης γνωρίζει ότι, η κάθε χρήση είναι μοναδική για αυτόν και ως εκ τούτου απολαμβάνει της απόλυτης υγειονομικής κάλυψης.
Σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές συσκευές η Hygolet προσφέρει ένα προϊόν μελετημένο σε όλες τις πτυχές του. Ανασηκώνεται ολόκληρο δίνοντας την δυνατότητα να καθαρίζεται ολοσχερώς η επιφάνεια της λεκάνης, χωρίς να υπάρχει κάποιο σταθερό (ακίνητο) σημείο στη βάση του το οποίο να μην καθαρίζεται και να εγκυμονεί τον κίνδυνο να αποτελέσει εστία συγκέντρωσης μικροβίων

hygoplast

Επίσης, η λειτουργία της περιστρεφόμενης μεμβράνης η οποία απορρίπτεται μετά τη χρήση της, εξασφαλίζει δύο πλεονεκτήματα έναντι ανταγωνιστικών προς αυτό προϊόντων.
• Αφενός, δεν απαιτεί τον απαραίτητο χρόνο δράσης κάποιου απολυμαντικού υγρού, δεν υποβάλει σε καθαρισμό –με αντίστοιχη φθορά- κάποιο σταθερό μέρος της συσκευής

• Αφετέρου, η οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή έλλειψη στο εσωτερικό μηχανισμό του καθίσματος γίνεται άμεσα ορατή και ο χρήστης την αντιλαμβάνεται.(π.χ. δεν περιστρέφεται η ίδια η στεφάνη με κίνδυνο να υφίσταται αλλοιώσεις ή μικροχαράξεις ικανές να αποτελέσουν εστίες μόλυνσης και είναι αόρατες με το μάτι, όπως σε περίπτωση έλλειψης κάποιου αναλώσιμου υλικού ο χρήστης το αντιλαμβάνεται και ο επόπτης καθαρισμού ενημερώνεται από σχετικές ενδείξεις).

Με την επιλογή του καθίσματος Hygolet αποφεύγονται, επίσης, δια παντός, άσκοπες χρήσεις υλικών ή χαρτιών από τον εργαζόμενο ή τον επισκέπτη, άβολες ή παράδοξες πρακτικές, που συχνά ρυπαίνουν τα είδη υγιεινής και τον γύρω χώρο, δημιουργούν προβλήματα στην αποχέτευση και γενικότερα, η εγκατάσταση του καθίσματος Hygolet συμβάλει στην πολιτισμένη χρήση και εικόνα του χώρου.
Η συσκευή παρέχεται για λειτουργία με μπαταρία, είτε με ρεύμα μέσω τροφοδοτικού. Το πλεονέκτημα του ρεύματος είναι η πληρωμή του τροφοδοτικού άπαξ, ωστόσο απαιτεί την σύνδεση από αρμόδιο ηλεκτρολόγο. Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή (είτε συσκευής ρεύματος, είτε μπαταρίας) γίνεται κατά την αγορά καθώς η συσκευή δεν μετασχηματίζεται για την άλλη λειτουργία στο μέλλον.

Το κάθισμα Hygolet αποτελεί, μια δοκιμασμένη επιλογή για πολλές μεγάλες και διαφορετικού χαρακτήρα επιχειρήσεις και οργανισμούς στη χώρα μας (Αθήνα 2004, Vodafone, Grand Resort Hotel, Elounta Beach Hotel, Metropolitan Hospital, Εθνική Ασφαλιστική κ.λπ.). Τα συστήματα υγιεινής Hygolet συμπληρώνουν φέτος 22 έτη αδιάλειπτης παρουσίας στην Ελλάδα, με εξαιρετικά αξιόπιστη λειτουργία.
Τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι, η βελτίωση των όρων υγιεινής, η αίσθηση και πραγματική εγγύηση ασφάλειας και άνεσης στον χρήστη, ειδικά σε χώρους αυξημένης πρόσβασης, η εξοικονόμηση πόρων και η απόδοση μιας πολύ σύγχρονης αντίληψης της επιχείρησης για τους χώρους υγιεινής της. Ενδεικτική, επίσης, της αξιοπιστίας του είναι η επιλογή του από μεγάλο αριθμό θεραπευτηρίων, νοσοκομείων και προσωπικών ιατρείων.
Η συσκευή, καλύπτεται με εγγύηση καλή λειτουργίας 12 μηνών.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση, τυχόν, χρειαστείτε.

Με εκτίμηση
Net Professional
Κατεβάστε το Prospect μας
downalod pdf

Δείτε το video για να καταλάβετε πως λειτούργει:

agora

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;