Blog

Πως μπορώ να απολυμάνω τα υποδήματα των εργαζομένων μου πριν την είσοδο τους στην παραγωγή;

0548677e6432786dd8df61eb3aaec139_XL

Πως μπορώ να απολυμάνω τα υποδήματα των εργαζομένων μου πριν την είσοδο τους στην παραγωγή;

Τι είναι το υγειονομικό πατάκι;
Το υγειονομικό πατάκι, έχει ως σκοπό την απολύμανση του πέλματος των παπουτσιών και των ειδικών υποδημάτων (μπότες) των εργαζομένων, πριν την είσοδο τους στο τμήμα παραγωγής τροφίμων ή ποτών

Είναι υποχρεωτικό να το έχω;
Για πολλές επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, θεωρείται ως υποχρεωτικό προαπαιτούμενο αδειοδότησης για τους χώρους παραγωγής και προετοιμασίας τροφίμων και ποτών.

Τι περιλαμβάνει;
Το ποδόμακτρο περιλαμβάνει το πατάκι που τοποθετείται στο εξωτερικό μέρος της παραγωγής. Η διάσταση του 60 Χ 90 Χ 2 εκ.

Πως το χρησιμοποιούμε;
Στο εσωτερικού του ποδομάκτρου ρίχνουμε περίπου 2,5 έως 3 λίτρα έτοιμου προς χρήση Απολυμαντικό , σε συγκέντρωση 2 %. Η διάρκεια του εξαρτάται από την συχνότητα χρήσης του, δηλαδή των αριθμών των εργαζομένων που το χρησιμοποιούν καθώς το απολυμαντικό μεταναστεύει από το πατάκι στα πέλματα των εργαζομένων. Για να αποφύγουμε υγρασία στο δάπεδο μετά την απολύμανση, μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα απλά πατάκι υφής μοκέτας μετά την απολύμανση των υποδημάτων έτσι ώστε να συγκρατήσουμε την υγρασία.

Πόσο κοστίζει;
Το συνολικό κόστος του είναι περίπου 46 € χωρίς ΦΠΑ. Το κόστος ανά χρήστη / εργαζόμενο βάση του χρησιμοποιούμενου απολυμαντικού είναι πολύ μικρό.
xrisis apolimantikou tapetou

Διευκρινήσεις:
Το πατάκι είναι η συσκευή και το μέσο το όποιο βάζετε το υγρό απολύμανσης που είναι εγκριμένο από τον Ε.Ο.Φ.


agora

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε την εμπειρία του χρήστη στον ιστότοπό μας. Με την περιήγησή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την χρήση των cookies