Blog

Βασικοί κανόνες Υγιεινής για την ασφάλεια των τροφίμων. Απολύμανση & Καθαρισμός Χώρου

00d9b1e39f02d57be65ad2a9a6eaa3b8_XL

Η εταιρία με γνώμονα την σωστή υγιεινή των επαγγελματικών χώρων σας παραθέτει ενημερωτικά video για τον καθαρισμό του χώρου σας.
Στόχος της εταιρίας μας είναι όλοι οι πελάτες της Net Professional να είναι εναρμονισμένοι με τα πρότυπα καθαρισμού και υγιεινής της ευρωπαϊκής ένωσης.

Σκοπός μας είναι να ενημερώνουμε πλήρως τον καταστηματάρχη εστίασης ή τον εκάστοτε επαγγελματία και να του προσφέρουμε τα εγκεκριμένα απορρυπαντικά και απολυμαντικά για τον καθαρισμό του χώρου του. Επίσης αναλαμβάνουμε την καταγραφή των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά και προσφέρουμε λύσεις εξατομικευμένες για τον κάθε επαγγελματία, ανάλογα με τις ανάγκες του. Με την συνεργασία μας και την προμήθεια των απολυμαντικών και καθαριστικών από την εταιρία μας παρέχεται το βιβλίο πιστοποιήσεων όπως και το πλάνο καθαρισμού τα όποια είναι απαραίτητα σε ενδεχόμενο έλεγχο από τον ΕΦΕΤ.

Αναλαμβάνουμε επίσης να πιστοποιήσουμε τον καταστηματάρχη για την απολύμανση της τουαλέτας, εντομοαπώθηση χώρου όπως και για την σωστή και εγκεκριμένη απεντόμωση παρέχοντας όλα τα πιστοποιητικά στον εκάστοτε πελάτη μας. Η εταιρία μας δεσμεύεται και βρίσκεται στο πλευρό των καταστημάτων εστίασης για την σωστή υγιεινή του χώρου σας δίνοντας σας πλούσιες υπηρεσίες και εξοπλισμούς υγιεινής για κάθε επαγγελματικό χώρο.

Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο και ένας από τους Σύμβουλους Υγιεινής μας θα βρίσκεται στο κατάστημα σας για να προσφέρει λύσεις που θα μειώσουν το κόστος των εξόδων σας.

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310685661

<<Ενημερωτικά video απαραίτητα για κάθε επαγγελματία εστίασης >>

1) Video :
Βασικοί κανόνες Υγιεινής για την ασφάλεια των τροφίμων γνωστοποιημένοι από τον ΕΦΕΤ

2) Video :
Έλεγχος Θερμομέτρηση προϊόντων κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων βάσει ΕΦΕΤ και τρόπος αποθήκευσης

3) Video :
Βασικοί κανόνες Υγιεινής για την ασφάλεια των τροφίμων. Απολύμανση & Καθαρισμός Χώρου

Αν είδατε τα video και τηρήσετε τους βασικούς κανόνες Υγιεινής έχοντας τα απαραίτητα προϊόντα εγκεκριμένα και διαπιστευμένα από την Net Professional να είστε σίγουροι ότι ο χώρος σας θα αστράφτει από καθαριότητα και θα είστε πιστοποιημένοι βάσει ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;