Blog

Ξενοδοχειακό Marketing ή Αρωματικό Μάρκετινγκ Ξενοδοχείων

e9c724eeb5636d1c1c1a2c2e85d40377_XL

Ξενοδοχειακό Marketing ή Αρωματικό Μάρκετινγκ Ξενοδοχείων

Στης μέρες μας το Αρωματικό Ξενοδοχειακό Marketing είναι πολύ βασικό.

Αρκετά ξενοδοχεία προσπαθούν να διορθώσουν το ύφος ή να ανεβάσουν την βαθμολογία της κριτικής τους, δημιουργώντας μια όμορφη αισθητική διακόσμηση ή προσφέρουν κάποιες επιπλέων παροχές στον πελάτη τους, δυστυχώς δεν φτάνει όμως μόνο αυτό.

Το Ξενοδοχειακό Marketing όμως, δεν είναι αυτό !

Για να αυξήσετε τα πλεονεκτήματα και να δημιουργήσετε ένα branding που θα μείνει αξέχαστο στον πελάτη σας εκτός από όλα αυτά που προσφέρετε μέσα στο ξενοδοχείο π.χ.(όμορφη διακόσμηση, πλούσιο πρωινό, ευχάριστη διάθεση προσωπικού, πισίνα , σάουνα, χαμάμ, μασάζ, κ.α. ) τώρα θα πρέπει να δώσετε την αίσθηση του καλωσορίσματος με την αποκλειστική μυρωδιά του ξενοδοχείου σας, τόσο στον κοινόχρηστο χώρο του lobby έως στην αρωματική αίσθηση που θα λάβει ο επισκέπτης μπαίνοντας μέσα στον δωμάτιο ή στην σουίτα που θα χαλαρώσει.

Πολλά ξενοδοχεία από την υπερβολική χρίση χημικών χαλούν το βιολογικό δίκτυο του ξενοδοχείου και τα λύματα που υπάρχουν στο δίκτυο, δημιουργούν οσμές μέσα στα μπάνια δωματίων ή κοινοχρήστων χώρων.
Με συνέπεια ο πελάτης να αφήνει μια κακή κρητική για το ξενοδοχείο.
Η NetProfessional & Scent Aroma θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε κάθε πρόβλημα και να δώσει οριστική λύσει στα προβλήματα σας.

Με όλα αυτά που σας προανέφερα ,θα ήθελα να σας πω ότι πολλά πράγματα είναι αυτά που θα καθορίσουν την αίσθηση που θα αποκόμιση ο πελάτης σας, ώστε να σας δώσει το οριστικό 10΄ (πολύ ευχαριστημένος).
Θυμηθείτε πως μελέτες έχουν δείξει πως ένας πολύ ευχαριστημένος πελάτης θα μιλήσει σίγουρα για το ξενοδοχείο σας τουλάχιστον 10 φορές σε άτομα που σκέπτονται να πραγματοποιήσουν παραπλήσιες διακοπές στην περιοχή σας, όπως και θα θυμάται την φιλοξενία σας για πάνω από 1 χρόνο.

Επίσης ένα πολύ καλό Αρωματικό Ξενοδοχειακό Marketing, είναι την τελευταία μέρα του πελάτη σας, να κάνετε ένα δώρο στο ζευγάρι εκ΄μέρους του ξενοδοχείου μαζί με ένα γράμμα αποχαιρετισμού, προσφέροντας δυο διακοσμητικά μαξιλαράκια αρωματισμένα με το άρωμα του ξενοδοχείου σας και ένα αρωματικό κερί με το προσωπικό άρωμα του lobby σας, για να διακοσμήσουν το εσωτερικό του σπιτιού τους .

Καθώς ο πελάτης σας θα άνοιξη το αποχαιρετιστήριο δώρο σας ¨ λέγοντας του ότι θα τον περιμένετε πάλι¨ ενθουσιασμένος με όλοι την εξυπηρέτηση σας αλλά και από όλα αυτά που έζησε της μέρες της φιλοξενίας του, θα αποκομίσετε την καλύτερη κριτική και θα έχετε ένα μια πολύ καλή βαθμολογία για το ξενοδοχείο σας.

Επίσης τα αρωματικά δώρα που κάνετε θα διακοσμήσουν το σπίτι του, ώστε να δώσουν αφορμές για περεταίρω σχολιασμό από επισκέπτες και φίλους του ζευγαριού όπως και να ανακαλέσετε στην σκέψη τους , την όμορφη φιλοξενία που απόλαυσαν στο ξενοδοχείο σας.

Video:

Δοκιμάσετε τα οφέλη που θα είχε το Scent Marketing στον χώρο σας.

contact image

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;