Blog

Πώς μπορώ να μειώσω το κόστος καθαρισμού στον επαγγελματικό μου χώρο ? Νέα γενιά βιο ενζυματικών προϊόντων για εξοικονόμηση κόστους καθαρισμού!

deb9f9efc56ef2a940bdf0d58ccaad5c_XL

Η νέα γενιά προϊόντων βιοτεχνολογίας και βιοενζύμων είναι εδώ!

Γνώρισε και εσύ τα νέα προϊόντα που μπορούν να καθαρίσουν και να αδρανοποιήσουν κάθε μορφής ρύπο που προκαλεί κακοσμία.

Τα νέα αυτά προϊόντα είναι 100% οικολογικά και αφομοιώνονται ταχύτατα από το περιβάλλον.
Λόγω της ιδιότητας κατασκευής τους με βιο ενζυμα επιτυγχάνεται καλύτερη εφαρμογή στον καθαρισμό σε οποιοδήποτε σημείο χρησιμοποιηθούν. Χρησιμοποιώντας το πολύ δυο προϊόντα μας , αρκούν ώστε να καθαρίσουν όλα σημεία μέσα στον χώρο σας, σε αντίθεση με τα χημικά προϊόντα, που θα χρησιμοποιούσατε τουλαχιστον 6 διαφορετικα καθαριστικα.

Είναι καιρός να προστατέψουμε το περιβάλλον αλλά και να μειώσουμε το κόστος.

Τα Bio Plus, Enzyma και Odor Lock είναι κατάλληλα για να σας βοηθήσουν να ξεχάσετε όλες τις απλές συμβατικές μεθόδους καθαρισμού και να τελειώνετε με ένα προϊόν αρκετές εργασίες καθαρισμού του ξενοδοχείου σας ή του σπιτιού σας.

Τα προϊόντα αυτά είναι βραβευμένα και πιστοποιημένα για την σχέση ποιότητας και τιμής ώστε να προσφέρουν γρήγορα αποτελέσματα εξαλείφοντας οσμές βακτηριδίων πάνω από επιφάνειες ή ακόμη και μέσα σε σωληνώσεις δικτύων αποχέτευσης, λιποσυλλέκτες ή βόθρους.

Κάποια έξτρα παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν να μην έχετε οσμές και προβλήματα στους χώρους σας.

  • Μετά από κάθε καθαρισμό μπάνιου καλό θα είναι να χρησιμοποιείται το BioPlus ή Enzyma μέσα στο σιφόν. Επιφανειοδραστικα για αποσμηση στα πλακάκια και στους γύρω χώρους της τουαλέτας, ψεκάζουμε με το Odor Lock ή BioPlus
  • Για το δωμάτιο ή το σαλόνι μετά την γενική καθαριότητα με το BioPlus ψεκάζουμε τοπικά σε όλες τις επιφάνειες, κουρτίνες, ριχτάρια και διαδρόμους με το Odor Lock.
  • Το BioPlus & Odor Lock έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν ως πολυκαθαριστικό σε όλες τις επιφάνειες.
  • Για καθαρισμό ουρικών οξέων από επιφάνειες, πλακάκια ή χώρους όπως τουαλέτες θα πρέπει να ξέρετε πως με τα χλωρόκαθαριστικά δημιουργούνται χημικές ενώσεις και το πρόβλημα διογκώνεται, οπότε αποφύγετε τα προϊόντα που έχουν περιεχόμενο χλωρίου πχ χλωρίνης. Η χρήση χλωρίνης θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο δύσκολα. Καθαρίστε την υγρή περιοχή με τα ακάθαρτα υλικά και χρησιμοποιήστε ένα υγρό σαπούνι για να καθαρίσετε την επιφάνεια. Στην συνέχεια ψεκάστε και καθαρίστε με το BioPlus και με μια σκληρή βούρτσα καθαρίζοντας τους πόρους και τους αρμούς στα πλακάκια ή στο μάρμαρο. Αφού σκουπίσετε την επιφάνεια ψεκάστε και αφήστε με το Odor Lock. Επαναλάβετε καθημερινώς ή μέρα παρά μέρα.
  • Για τον καθαρισμό κλιματιστικού, καθαρίστε τα φίλτρα του κλιματιστικού με Bio Plus ή Odor Lock, ξεπλύνετε με άφθονο νερό τα φίλτρα και έπειτα ψεκάστε με Bio Plus ή Odor Lock το στοιχείο. Εάν έχετε έντονους ρύπους από λίπος επάνω στο φίλτρο αντικαταστήστε το BioPlus με το προϊόν Enzyma.
  • Για αδρανοποίηση οσμών σε κάδους ή χώρους απορριμάτων τοποθετήστε το στο ραντιστικό μηχάνημα ή στο Fogger. Τοποθετήστε τις σωστές αναλογίες του προϊόντος Bio Plus ή Odor Lock και ψεκάστε γενναιόδωρα επιφάνειες, κάδους , μηχανήματα , μεταφορικές ταινίες και όπου είναι απαραίτητο. Εάν έχετε έντονους ρύπους από λίπος αντικαταστήστε το BioPlus με το προϊόν Enzyma.
  • Για βιολογικούς καθαρισμούς σε καθίσματα αυτοκινήτων , κρεβάτια , μοκέτες & μαξιλάρια σκαφών κ.α ψεκάστε το προϊόν Bioplus επάνω στο σημείο που θέλετε και καθαρίστε σχολαστικά . Χρησιμοποιήστε ατμοκαθαριστή ή σκούπα αναρρόφησης υγρών και ψεκασμού, εάν θέλετε να διεισδύσετε σε βάθος μέσα στα καθίσματα ή τα στρώματα. Στο τέλος ψεκάστε στα καθίσματα επιφανειακά το προϊόν Odor Lock.
  • Για την συντήρηση λιποσυλλέκτη, τοποθετήστε το μηχάνημα συντήρησης και ανατροφοδότησης βίο ενζυματικού υγρού μέσα στο λιποσυλλέκτη. Αδειάστε ανάλογα με τα κυβικά του λιποσυλλέκτη 1 ή 2 λίτρων μέσα στο λιποσυλλέκτη. Τοποθετήστε μέσα στο μηχάνημα συντήρησης τα βίο ενζυμα Bio Plus ή Εnzyma ώστε να ρίχνουν μέσα στην μέρα μια ικανοποιητική ποσότητα ενζύμων ώστε να μειώσετε την κακοσμία και τα έλαια.
  • Για τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και επαγγελματικών καταστημάτων, τοποθετήστε μέσα σε όλα τα σιφόν και τα πατοσιφονα το προϊόν Enzyma ή BioPlus ώστε να αδρανοποιήσουν και να ξεμπλοκάρουν την αποχέτευση σας από οργανικά ακάθαρτα υλικά. Καθημερινά κατά τον καθαρισμό των δωματίων ρίξτε 50ml προϊόντος σε όλα τα σιφον.
    Καλό θα είναι να καθαριστούν καλά τα πατοσιφονα από ακάθαρτα υλικά και στην συνέχεια να ρίξετε το προϊόν.
    Το προϊόν αυτό θα πρέπει να ρίχνεται καθημερινά ή μέρα παρά μέρα. Όλη η διαδικασία πρέπει να γίνει περίπου δυο μήνες. Στην συνέχεια περιοδικά μια ή δυο φορές την εβδομάδα ψεκάζουμε με ένα διάλυμα βιοενζύμων μέσα στα σιφόν.
  • Κατάλληλο και για τα συνεργεία μυοκτονίας για αποσμηση από νεκρά ζώα που είναι σε αποσύνθεση μέσα σε χώρους ή πίσω από μηχανήματα ή ψευδοροφές και γυψοσανίδες.
  • Τα συγκεκριμένα προϊόντα χρησιμοποιούνται από ειδικά συνεργεία που αναλαμβάνουν να καθαρίσουν σημεία που υπήρξε αποσύνθεση πτωμάτων.

Για οποιαδήποτε απορία σας ή πρόβλημα μην διστάσετε να μας ρωτήσετε.

Δείτε τα προϊόντα ξεχωριστά και ενημερωθείτε.

bioplus enzymaBioplus Waterless Urinal Cleaner : https://www.netprofessional.gr/e-shop/aporipantika/viologikes-liseis-katharismou/bioplus-waterless-urinal-cleaner-detail.html

BIOPLUS-1L  BioPlus Multi-Purpose Cleaner & Deodorizer : https://www.netprofessional.gr/e-shop/aporipantika/viologikes-liseis-katharismou/polykatharistiko-bio-plus-detail.html

EnzymaEnzyma: https://www.netprofessional.gr/e-shop/ipiresies-ygieinis/adranopoiisi-osmon-eksugiansi-aera/enzyma_bioenzymatiko_ygro-detail.html

OdorLockOdorLock: https://www.netprofessional.gr/e-shop/ipiresies-ygieinis/adranopoiisi-osmon-eksugiansi-aera/polykatharistiko_gia_adranopoiisi_osmon-detail.html

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;