Λέρωσε ο σκύλος στο σπίτι; Διαβάστε πως θα καθαρίσετε σωστά..

d48ed900e79fa9547169c26138b4cd8d_L

Ακόμα και οι πιο εκπαιδευμένοι σκύλοι κάποια στιγμή μπορεί να λερώσουν μέσα στο σπίτι. Ατυχήματα συμβαίνουν.
Δεν χρειάζεται πανικός και φωνές και κυρίως απαρχαιομένες πρακτικές όπως:
– Να τρίβετε τη μούρη του σκύλου σας στις ακαθαρσίες
– Να τον χτυπάτε με εφημερίδα δείχνοντας τις ακαθαρσίες
– Να τον μαλώνετε για κάτι που έκανε ώρες πριν

Τα παραπάνω δεν βοηθούν και δεν λύνουν το πρόβλημα..

Το κουτάβι μου δεν μπορεί να κρατηθεί. Τι να κάνω;

Όταν θέλετε να καθαρίσετε το σημείο που ο σκύλος ή η γάτα σας έχει λερώσει, μην χρησιμοποιείτε πoτε καθαριστικά που περιέχουν αμμωνία. Ο λόγος είναι απλός. Τα ούρα τους περιέχουν έτσι κι αλλιώς αμμωνία. Οπότε, δεν απομακρύνουμε την οσμή, απλά προσθέτουμε – κατά κάποιο τρόπο- επιπλέον. Ως αποτέλεσμα, το σημείο συνεχίζει να μυρίζει και πιθανό είναι να προσελκύσει το κατοικίδιο σας και πάλι.
Η όσφρηση του σκύλου είναι πολύ ισχυρή! Μπορεί εσείς να μην μυρίζετε το σημείο που καθαρίσατε… Αλλά ο σκύλος μπορεί.

Τι μπορείτε να κάνετε;

Αρχικά καθαρίστε το σημείο με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει τα υγρά και όχι με κάποια πετσέτα ή πανί που θα τα απλώσει περισσότερο. Καθαρίστε με τα εξειδικευμένα προϊόντα της Net Professional (Bioplus ή Odor lock) που δεν περιέχουν αμμωνία και είναι κατάλληλα για απόσμηση.

Προσοχή. Μην χρησιμοποιήσετε χλωρίνη. Δεν έχει αποτέλεσμα και είναι τοξική για το κατοικίδιο σας. Επίσης, είναι επικίνδυνο να ανακατεύεται αμμωνία και χλωρίνη δημιουργώντας μεγαλύτερο πρόβλημα σε αύξηση της μυρωδιάς.

Για την εξάλειψη ουρικών οξέων και ακάθαρτων οργανικών υλικών χρησιμοποιήστε τα ποιοτικά προϊόντα Bioplus και Odor lock με εγγυημένη σύνθεση που σας παρέχουν σε 1gr προϊόντος 100.000.000 αποικίες βακτηριδίων ώστε να καταπολεμήσουν τα πρόβλημα ούρων την δυσοσμία και τους λεκέδες στο συγκεκριμένο σημείο .

Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούν μία φυσική μέθοδος με βακτήρια έχοντας την ικανότητα λόγω της συμπυκνωμένης σύστασης να αραιώνονται και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε καθημερινή χρήση για συντήρηση και καθαρισμό μέσα στο σπίτι όπου το κατοικίδιο μας έρχεται σε επαφή με αντικείμενα, επιφάνειες, ριχτάρια, καναπέδων, χάλια κτλ ώστε να υπάρχει μια πρόληψη για τον σχηματισμό οσμών

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα κτηνιατρεία, pet shop και εκπαιδευτές σκύλων.

Επειδή το έχουμε δοκιμάσει σας λέμε πως είναι θαυματουργό.

eshop button

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;