+30 2310 685661

Υπηρεσίες Yγιεινής, Απορρυπαντικά, Αρωματικά Χώρου, Απολυμαντικά Τουαλέτας, Απολυμαντικά Χεριών, Απολύμανση, Εντομοαπώθηση, Παρασιτοκτόνα - Net Professional

Υπηρεσίες και πλεονεκτήματα

Αρωματισμός Χώρου

WP 20160309 006 copyΑρωματίστε το κατάστημά σας εύκολα, οικονομικά και ποιοτικά με το μηνιαίο ή διμηνιαίο αρωματικό χώρου.Επιλέξτε μέσα από μεγάλη γκάμα αρωμάτων(ουδέτερα, γλυκά, δροσερά, φρουτώδη, μυστηριώδη)
που καλύπτουν κάθε γούστο.
WP 20160506 006
Επίσης για τους χώρους που αναζητούν ένα ελιξίριο αρώματος έχει δημιουργηθεί ενα μίγμα αρωμάτων με ειδικές φερομόνες που σκοπό εχουν να δώσουν ελκυστικές νότες διέγερσης και ευεξίας σε άνδρες και γυναίκες.


Η συσκευή σάς προσφέρεται ως χρησιδάνειο.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Απολύμανση Τουαλέτας

Απολύμανση Τουαλέτας

Νιώστε ασφαλείς στους επαγγελματικό χώρο υγιεινής σας με την νέα τεχνολογία βιοενζυματικών προϊόντων απολύμανσης τουαλέτας . Η απολύμανση και η καθαριότητα στο χώρο της τουαλέτας αποτελούν βασικές παραμέτρους της εικόνας που σχηματίζει ο καταναλωτής για ένα κατάστημα. Ακόμη και στους κλάδους που η απολύμανση δεν εμπίπτει σε νομικό πλαίσιο, ένας ασφαλής και καθαρός χώρος προσθέτει αξία.

Χαρακτηριστικά:

  • Απολύμανση
  • Καθαριότητα
  • Πρόληψη για την δημιουργία πουρί
  • Αδρανοποίηση των οσμών
  • Αρωματισμός

Η συσκευή σας προσφέρεται ως χρησιδάνειο.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εντομοαπώθηση Χώρου

Εντομοαπώθηση ΧώρουΔιώξτε αποτελεσματικά τις μύγες και κάθε ιπτάμενο έντομο με εντομοαπωθητικό χώρου μέσα στο κατάστημά σας.

Το εντομοαπωθητικό χώρου πληρεί όλους του ποιοτικούς έλεγχους και είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αποτελείται από 100% ΦΥΣΙΚΗ ΠΥΡΕΘΡΙΝΗ και προέρχεται από χρυσάνθεμο, την γνώστη για όλους μας μαργαρίτα. Λόγω της φυσικής της ιδιότητας είναι πιο αποδοτική από την Χημική Πυρεθρίνη και δεν προκαλεί προβλήματα στους ανθρώπους.

Ενδείκνυται για χώρους που πωλούν ή κατασκευάζουν τρόφιμα. Διαθέτει πιστοποίηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η οποία δίνεται στον καταστηματάρχη με την τοποθέτηση της συσκευής διάχυσης.

Ελέγξτε λοιπόν σχολαστικά ως καταστηματάρχης τι χρησιμοποιείτε για την δική σας ασφάλεια και υγεία.

Η συσκευή σας προσφέρεται ως χρησιδάνειο

* Η επιλογή του σημείου στο οποίο θα τοποθετηθεί η συσκευή γίνεται με ευθύνη του επιχειρηματία και πάντοτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Αδρανοποίηση οσμών – Εξυγίανση Αέρα

zanitaizerΑδρανοποιήστε την κακοσμία του αέρα στην επιχείρηση σας με το προϊόν που παρέχει Φυσικό Ευκαλυπτέλαιο το οποίο προσφέρει μια οικολογική εξυγίανση. Ιδανικό για εργαστηριακούς και νοσοκομειακούς χώρους, ιατρεία, ιδρύματα, σχολεία, ξενοδοχεία, καταστήματα, φαρμακεία ,οικίες, γραφεία κ.τ.λ.

Η συσκευή προσφέρεται ως χρησιδάνειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Συσκευές Εξυπηρέτησης Χώρων Υγιεινής

Χρησιμοποιήστε τις συσκευές εξυπηρέτησης (συσκευές αφροσάπουνου, αντισηπτικού gel, χειροπετσέτας, χαρτιού υγείας) που σας προσφέρουμε για την επιχείρηση σας και εξοικονομήστε χρήματα. Τα αναλώσιμα των συσκευών είναι μεγάλης διάρκειας και κατασκευάζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Οι συσκευές σας προσφέρονται ως χρησιδάνειο (υπό προϋποθέσεις)

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Newsletter

Καταχωρήστε το e-mail σας και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα μας:

pay Πληρώστε με: Πιστωτική, αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα

freeshipping Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 100€.

olivetouchΑναζητούμε συνεργάτες
σε πανελλαδική κάλυψη
για τις υπηρεσίες υγιεινής

phone Δεχόμαστε τις παραγγελίες σας και τηλεφωνικά από 8.30 π.μ. έως 5.00 μ.μ. στο
2310 685661