+30 2310 685661

Υπηρεσίες Yγιεινής, Απορρυπαντικά, Αρωματικά Χώρου, Απολυμαντικά Τουαλέτας, Απολυμαντικά Χεριών, Απολύμανση, Εντομοαπώθηση, Παρασιτοκτόνα - Net Professional

Εφαρμογές Επικοινωνιακής Μυρωδιάς στον Χώρο σας!!

Το Scent Marketing σε έναν επαγγελματικό χώρο για την Net Professional είναι προσωπική υπόθεση, στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την μυρωδιά αρώματος που θα αφήσει την επαγγελματική σφραγίδα μέσα στον χώρο σας ώστε να μείνετε αξέχαστη στον κάθε πελάτη ή επισκέπτη ξεχωριστά. Η ηλεκτρονικές συσκευές διάχυσης καύσης αιθέριου ελαίου όπως και οι αρωματικές συσκευές spray θα είναι αυτές που θα προσφέρουν αυτό που πάντα επιθυμούσατε για την επιχείρηση σας. Τα αρωματικά χώρου που κατασκευάζει η εταιρίας μας παρέχουν απαράμιλλη ποιότητα.

Ένας μέσος άνθρωπος εκτίθεται σε περισσότερα από 5.000 διαφημιστικά μηνύματα, κάθε ημέρα.

Εταιρείες όπως η Coca Cola, η Disney, η Apple, η Nike και πολλές άλλες, έχουν τόσο προβεβλημένη την εικόνα του λογοτύπου τους, ώστε, ακόμη και όταν δεν το αντιλαμβανόμαστε, επηρεάζουν ουσιαστικά την καταναλωτική συμπεριφορά μας.

 

scent eikona

Το Scent Marketing είναι ένα παντοδύναμο εργαλείο, για να συνδεθεί ο “κοινός στόχος” για προϊόντα, περιβάλλον & μάρκα (brand), σε συναισθηματικό επίπεδο.

Μελέτες που έχουν γίνει μας έχουν δείξει ότι ένας μέσος άνθρωπος θυμάται μια μυρωδιά κατά 65% με ακρίβεια για έναν ολόκληρο χρόνο, ενώ το ίδιο άτομο θυμάται μια φωτογραφία κατά 50% με ακρίβεια για τρεις μήνες . Επομένως είναι πιθανότερο να θυμόμαστε κάποιο οσφρητικό ερέθισμα, από κάτι που βλέπουμε, ακούμε ή αγγίζουμε.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα εργαλείο δημιουργίας Scent Logo & Scent Identity!

Την τελευταία δεκαετία, έχει παρατηρηθεί σταθερή αύξηση πολλών ερευνών που σχετίζονται με την επιρροή και τα οφέλη οσφρητικών ερεθισμάτων σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, εργασίας, φιλοξενίας, διασκέδασης, παραμονής, και πώλησης υπηρεσιών και αγαθών.

Πρωτοπόροι στις έρευνες υπήρξαν, το Αμερικανικό Smell & Taste Research Foundation, καθώς και το εμπορικό brand Samsung.

Οι δύο ερευνητικές ομάδες, κατέληξαν σε εντυπωσιακά συμπεράσματα για τα εμπορικά σήματα και τα εμπορικά αποτελέσματα, όταν στο περιβάλλον που πραγματοποιείται εμπορική δραστηριότητα, διαχέονται κατάλληλα οσφρητικά ερεθίσματα.

  • Αύξηση Πωλήσεων & Εμπιστοσύνη πελατών στην Μάρκα
  • Αύξηση της Αντίληψης για την Ποιότητα
  • Αίσθημα Ευχάριστης Παραμονής & Αύξηση Χρόνου Παραμονής
  • Σύνδεση μάρκας/προϊόντος με Συνειρμικές Αναμνήσεις
  • Διαφοροποίηση από τον Ανταγωνισμό
  • Αύξηση Παραγωγικότητας του προσωπικού

Μυρωδιές και αρώματα, είναι δυνατόν να προκαλέσουν συγκεκριμένες συναισθηματικές αντιδράσεις και συνειρμικές αναμνήσεις.

Οι υποδοχείς όσφρησης του εγκεφάλου, συνδέονται άμεσα με το μεταιχμιακό ή στεφανιαίο σύστημα (limbic system), το πλέον πρωτόλειο τμήμα του ανθρώπινου εγκεφάλου, στο οποίο βρίσκονται τα κέντρα αναμνήσεων και συναισθημάτων.

scent photo second page

 

 

Το οσφρητικό ερέθισμα, μεταδίδεται άμεσα στο φλοιό του εγκεφάλου χωρίς να μεσολαβήσουν λογικές διεργασίες και τελικώς η αναγνώριση του ερεθίσματος ολοκληρώνεται, εφόσον έχει προηγηθεί συνειρμική & συναισθηματική σύνδεση.

Εάν θα θέλατε και εσείς να μας γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα οφέλη που θα είχε το Scent Marketing και της Επικοινωνιακής Μυρωδιάς στον χώρο σας επικοινωνήστε μαζί μας και ένας από τους αντιπροσώπους μας θα επισκεφτεί τον χώρο σας.

Παρακαλώ κατεβάστε την κατάλογο μας    downalod pdf

contact image

Newsletter

Καταχωρήστε το e-mail σας και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα μας:

pay Πληρώστε με: Πιστωτική, αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα

freeshipping Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 100€.

olivetouchΑναζητούμε συνεργάτες
σε πανελλαδική κάλυψη
για τις υπηρεσίες υγιεινής

phone Δεχόμαστε τις παραγγελίες σας και τηλεφωνικά από 8.30 π.μ. έως 5.00 μ.μ. στο
2310 685661