Η NetProfessioinal με το εξειδικευμένο τμήμα  ερευνάς και ανάπτυξης καινοτόμων  προϊόντων έχουν δημιουργήσει καινοτομίες που τοποθετούνται στις αυτόματες συσκευές  δοσομέτρησης στο εσωτερικό των καταστημάτων  και με το ανάλογο προϊόν σας θα βοηθήσουν των καταναλωτή να καταπολεμήσει  προβλήματα των οσμών πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα προϊόντα αυτά είναι κατάλληλα για όλους τους επαγγελματικούς χώρους . Εστιατόρια , Ψητοπωλεία, Ψαροταβέρνες, Ψαράδικα, Κρεοπωλεία,  Καταλύματα, Ξενοδοχεία,  Γραφεία κλπ.

Antitobacco

Αδρανοποίηση οσμών Τσιγάρου

Ιδανική υπηρεσία για όλους τους χώρους και ειδικότερα για  χώρους που υπάρχουν μυρωδιές τσιγάρου.  Αναστέλλει όλες τις άσχημες οσμές  του τσιγάρου  και κάθε  άσχημη  μυρωδιά , αφήνοντας μια  μοναδική αίσθηση στο χώρο.

BackgroundEraser_20230706_142008923
adranopoiisi osmon

Kitchen Odor Lock

Ιδανική υπηρεσία για να καταπολεμήσεις τις κακές οσμές από την κουζίνα του εστιατορίου σας και τους χώρους που αναδύονται μυρωδιές τηγανιτής πατάτας καθώς και μυρωδιά ψησίματος.

Πολύ εύκολα και αποδοτικά θα αναλάβει να αποδεσμεύσει τις άσχημες οσμές από τις επαγγελματικές κουζίνες. Ξενοιάστε και αδρανοποιήστε γρήγορα τις άσχημες οσμές.

Elixir For Love

Ιδανική υπηρεσία για να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον στον   επαγγελματικό σας χώρο , αναζητώντας ένα ελιξίριο που θα τους χαρακτηρίζει !!
Μετά από έρευνα δημιουργήσαμε ένα θελκτικό συνδυασμό αρωμάτων  με σκοπό να σας δώσουν ελκυστικές νότες διέγερσης και ευεξίας σε άνδρες και γυναίκες.

adranopoiisi osmon3
adranopoiisi osmon4

* Η υπηρεσίες μας προσφέρονται και με συσκευές εκνέφωσης - ατμοσφαιρικές.

Δωρεάν Δοκιμή

    * Η Δωρεάν δόκιμη παρέχεται στα σημεία που υπάρχει αντιπρόσωπος