Blog

Ζήστε τη δύναμη του Bio Plus® και ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο καθαριότητας και βιωσιμότητας. Πείτε αντίο σε χημικά προϊόντα και καλωσορίστε τα βιοενζυματικά προϊόντα στην ζωή σας.

bioplus1.l


Βιολογικό Καθαριστικό & Αρωματικό Πολλαπλών Χρήσεων BIOPLUS®

Το BIOPLUS® είναι ένα καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον καθαριστικό και αρωματικό που ξεπερνά τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμού. Η πρωτοποριακή του φόρμουλα το καθιστά ιδανική λύση για διάφορες εφαρμογές. Αυτή η πρωτοποριακή λύση βιοκαθαρισμού με χαμηλές πτητικές οργανικές ενώσεις όχι μόνο προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα αλλά ενσωματώνει επίσης τη βιωσιμότητα, καθιστώντας την ιδανική εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά προϊόντα απολύμανσης και χημικού καθαρισμού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε συστατικό του BIOPLUS® είναι βιοδιασπώμενο και φιλικό προς το περιβάλλον, κατέχοντας πιστοποιήσεις όπως UL Environments’ ECOLOGO®, CACC Certified (SCAQMD – Clean Air Choices Cleaners Product Certification, Low VOC), NZ Food Safety, MPI Approved C32 & C102 (Όλο το ζωικό προϊόν εκτός από τα γαλακτοκομικά). Αξιοποιώντας τη δύναμη των ωφέλιμων μικροοργανισμών, το BIOPLUS® διασπά τα οργανικά απόβλητα, εξαλείφει τη βρωμιά, τα αίτια κακοσμίας, την μούχλα και τις οσμές με οικολογικά υπεύθυνο τρόπο.

Το καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων BIOPLUS® είναι ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε επαγγελματικές  κουζίνες, εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και δημόσιους χώρους. Το BIOPLUS® προσφέρει σταθερά εξαιρετικά αποτελέσματα, διεισδύοντας βαθιά στις επιφάνειες για σχολαστικό και μακροχρόνιο καθαρισμό.
Τα ευεργετικά βακτήρια του συνεχίζουν να δρουν ακόμη και μετά την εφαρμογή, εξασφαλίζοντας απαράμιλλη καθαριότητα και υγιεινή. Το BIOPLUS® όχι μόνο καθαρίζει επιφάνειες όπως δάπεδα, πάγκους, συσκευές και εξοπλισμό, αλλά επίσης διαπρέπει στην επεξεργασία σηπτικών δεξαμενών και αποχετευτικών συστημάτων, στα υδραυλικά και στη συντήρηση της γραμμής αποχέτευσης. Φτάνει ακόμη και στις πιο παραμελημένες περιοχές, όπως ενώματα δαπέδου, ρωγμές και γωνίες. Ένα από τα πρόσθετα πλεονεκτήματα του BIOPLUS® είναι η ικανότητά του να εξαλείφει την ολισθηρότητα στα  δάπεδα που προκαλείται από τη συσσώρευση λίπους. Αφαιρώντας την πηγή τροφής για έντομα όπως τα μυρμήγκια, οι κατσαρίδες και οι φρουτόμυγες , φτερωτά μυγάκια αποστράγγισης, βοηθά στη διατήρηση ενός περιβάλλοντος απαλλαγμένου από παράσιτα.

Πέρα από την καθαριστική του δύναμη, το BIOPLUS® παρέχει μακροχρόνια προστασία και θεραπεία έναντι νέων ρύπων, συμπεριλαμβανομένων των παρασίτων όπως τα ακάρεα της σκόνης, οι κοριοί, οι ψύλλοι και άλλα έρποντα έντομα. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι 90% πιο αποτελεσματικό στην απομάκρυνση παθογόνων βακτηρίων σε σύγκριση με άλλα απολυμαντικά και χημικά προϊόντα καθαρισμού, δημιουργώντας ένα πιο ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον για όλους. Η χρήση του BIOPLUS® απλοποιεί τη διαδικασία καθαρισμού, εξοικονομώντας τον χρόνο εργασία μας. Οι ισχυρές καθαριστικές του ιδιότητες εξαλείφουν την ανάγκη για υπερβολικό τρίψιμο και επαναλαμβανόμενο καθαρισμό, επιτρέποντας στο προσωπικό σας να εργάζεται πιο αποτελεσματικά και ξεκούραστα.

Επιλέξτε BIOPLUS® και ζήστε το επόμενο επίπεδο καθαρισμού και απόσμησης. Λάβετε μέρος στο κίνημα για φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις καθαρισμού και απολαύστε ένα καθαρότερο, ασφαλέστερο και πιο υγιεινό περιβάλλον.

Το BIOPLUS®- Καθαριστικό και Αποσμητικό πολλαπλών χρήσεων προσφέρει πολυάριθμα οφέλη που θα επηρεάσουν θετικά την επιχείρησή σας. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα είναι η φόρμουλα εξοικονόμησης νερού. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το ( BIOTABS®  Urinal Drain Maintainer  – Ταμπλέτα Ουρητήρα ) , αυτός ο ισχυρός συνδυασμός δεν απαιτεί ξέβγαλμα- έκπλυση ή ελάχιστη χρήση νερού. Με τη μείωση της κατανάλωσης νερού, συμβάλλετε στις προσπάθειες εξοικονόμησης νερού και εξοικονομείτε λειτουργικά κόστη.

Η NetProfessional υπερηφανεύεται που είναι πρωτοπόρος στη χρήση της πράσινης βιοτεχνολογίας για την υγιεινή, τον καθαρισμό και τον έλεγχο των οσμών. Με το BIOPLUS® μπορείτε να προσφέρετε με σιγουριά ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, ενώ παράλληλα έχετε θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη. Με το BIO PLUS® μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι ο χώρος σας θα είναι όχι μόνο καθαρός αλλά και απαλλαγμένος από οσμές. Αυτό το πολυλειτουργικό προϊόν αφαιρεί βιολογικά τις οσμές, καθιστώντας το την τέλεια επιλογή για όλες τις επιφάνειες. Από τους τοίχους μέχρι τις τουαλέτες, τους κάδους απορριμμάτων μέχρι τα χαλιά, το BIO PLUS® τα κάνει όλα.

Υπερέχει ακόμη και στον καθαρισμό τζαμιών, χωρίς να αφήνει ραβδώσεις πίσω του. Η συντήρηση αποχετεύσεων και παγίδων λίπους δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Απλώς ρίξτε το BIO PLUS® απευθείας στην αποχέτευση και αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα. Για σηπτικά συστήματα, εφαρμόστε 1 λίτρο BIO PLUS® ανά 1.000 κιλά χωρητικότητας δεξαμενής μία φορά το μήνα για να διατηρήσετε το σύστημά σας χωρίς προβλήματα μεταξύ των αντλήσεων.
Είτε είστε στον κλάδο της φιλοξενίας, στον τομέα των μεταφορών ή σε οποιονδήποτε άλλο τομέα που απαιτεί αποτελεσματικές λύσεις καθαρισμού, το BIO PLUS® είναι η απάντηση.

Ζήστε τη δύναμη αυτού του μοναδικού καθαριστικού και ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο καθαριότητας και βιωσιμότητας. Πείτε αντίο σε πολλά προϊόντα και γεια στο μέλλον του καθαρισμού. Δοκιμάστε το BIO PLUS® σήμερα και δείτε τη διαφορά μόνοι σας.

Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BioPlus ;

Καθαριστικό επιφανειών & αποσμητικό: Αραιώστε το BIO PLUS® με νερό σε αναλογία 1:20 και χρησιμοποιήστε το BIO PLUS® για να καθαρίσετε τοίχους και όλες τις άλλες επιφάνειες με τη μέθοδο ψεκασμού και σκουπίστε ή σφουγγαρίστε. Το ουδέτερο pH δεν θα βλάψει τις γυαλισμένες ή γυαλιστερές επιφάνειες.

 Επιφάνειες υγιεινής και τουαλέτας ή κάδοι απορριμμάτων: Αραιώστε το BIO PLUS® με νερό σε αναλογία 1:20 και εφαρμόστε ομοιόμορφα. Αφήστε το διάλυμα να καθίσει για λίγα λεπτά πριν το σκουπίσετε ή το ξεπλύνετε.
(Δεν είναι τυχαίο ότι το  προϊόν χρησιμοποιείται από τις περισσότερες κορυφαίες  εταιρίες παροχής  υπηρεσιών υγιεινής και απεντόμωσης)

Καθαριστικό επιφανειών  & Αδρανοποιήση Οσμων.
Εφαρμογή: Αραιώστε το BIO PLUS® με νερό σε αναλογία 1:20 και χρησιμοποιήστε το Bio Plus® για να καθαρίσετε τοίχους και όλες τις άλλες επιφάνειες μέσω της μεθόδου ψεκασμού και σκουπίστε ή σκουπίστε με παρκετέζα.
Το ουδέτερο ρΗ δεν θα βλάψει τις γυαλισμένες ή τις επιφάνειες με επικάλυψη.

Επιφάνειες γύρο από την λεκάνη τουαλέτα και την λεκάνη, ουρητήρες, νεροχύτες ή κάδους απορριμμάτων. Εφαρμογή: Αραιώστε το Bio Plus® με νερό σε αναλογία 1:20 και εφαρμόστε ομοιόμορφα. Αφήστε τη το προιον να δράσει για λίγα λεπτά πριν από το σκούπισμα ή το ξέπλυμα. (Ορισμένοι κορυφαίοι πάροχοι υπηρεσιών υγιεινής έχουν αγκαλιάσει τη δύναμη του Bioplus® και τώρα χρησιμοποιούν το για να καθαρίσουν και να διατηρήσουν όλους τους κάδους υγιεινής). Έχουν αναφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά την καθαριότητα, την εξάλειψη της οσμής και τη συνολική ικανοποίηση των πελατών.

Καθαριστικό γυαλιού/παραθύρου.
Αραιώστε το Bio Plus® με νερό σε αναλογία 1:20 και εφαρμόστε στην επιφάνεια του γυαλιού.
Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί ή ένα πανί με μικροϊνες  για αποτελέσματα χωρίς ραβδώσεις.

Χαλιά , μοκέτες & ταπετσαρίες καθαριστικό.
Εφαρμογή: Αραιώστε το Bio Plus® με νερό σε αναλογία 1:20 και εφαρμόζετε στο χαλί ή στην ταπετσαρία. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα ή σφουγγάρι για να αναδεύσετε το διάλυμα και να αφαιρέσετε βρωμιά και λεκέδες. Ξεπλύνετε με νερό και αφήστε το να στεγνώσει.

 Έλεγχος Οσμής.
Εφαρμογή: Αραιώστε το Bio Plus® με νερό σε αναλογία 1:20 και ψεκασμού Bio Plus®. Αφήστε το προϊόν να καθίσει για λίγα λεπτά πριν από το σκούπισμα ή το ξέπλυμα, εάν απαιτείται.

Ζήστε τη δύναμη του Bio Plus® και ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο καθαριότητας και βιωσιμότητας. Πείτε αντίο σε χημικά  προϊόντα και καλωσορίστε τα βιοενζυματικά προϊόντα στην ζωή σας. Δοκιμάστε το Bio Plus® σήμερα και δείτε τη διαφορά για τον εαυτό σας. Επιλέξτε Bio Plus® για ένα πιο πράσινο μέλλον και προστατέψτε το περιβάλλον, διατηρώντας παράλληλα τον εαυτό σας και τους άλλους, αισθανθείτε ασφαλείς. Η επαναστατική μας λύση βιο-καθαρισμού χαμηλής VOC σύνθεσης,  δεν είναι μόνο αποτελεσματική αλλά και βιώσιμη, καθιστώντας την τέλεια εναλλακτική λύση από τα παραδοσιακά προϊόντα απολύμανσης και χημικού καθαρισμού.

Ευέλικτος  βιο-καθαρισμός: Πείτε αντίο σε δυσάρεστες οσμές με τον ισχυρό μας βιολογικό καθαρισμό.
Το Bio Plus® στοχεύει στα οργανικά απόβλητα, την βρωμιά, τις παθογένειες , την  μούχλα,  εξαλείφοντας αποτελεσματικά την πηγή παθογένων οσμών. Ανάλογα με την δυσκολία του λεκέ αραιώστε το προϊόν.

Καθαρισμός  με ψεκασμό και παρκετέζα: Ο καθαρισμός με το Bio Plus® είναι πολύ απλός και εύκολος , δεν αφήνει ραβδώσεις στις επιφάνειες.  Απλά χρησιμοποιήστε τη μέθοδο ψεκασμού και σκουπίστε ή σφουγγαρίστε σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Μετά τον καθαρισμό, ξεπλύνετε το πανί σας ή το σφουγγάρι με καθαρό νερό και φροντίστε να το πιέσετε καλά πριν το κρεμάσετε για να στεγνώσει. Η ουδέτερη φόρμουλα pH δεν θα βλάψει τις γυαλισμένες ή επικαλυμμένες επιφάνειες.

Καθαρισμός  χωρίς  για όλες τις επιφάνειες: Το Bio Plus® είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό ενός ευρέος φάσματος επιφανειών, συμπεριλαμβανομένων των δαπέδων, των φωτιστικών τουαλέτας, των ουρητήρων, του καθρέφτη ή των παραθύρων, των χαλιών, τους καναπέδες, τις ταπετσαρίες, τις αποχετεύσεις. Καθαρίζει σε βάθος την επιφάνεια και διεισδύει βαθιά σε ρωγμές, γωνίες και δάπεδα . Επιπλέον, παρέχει μακροχρόνια προστασία από νέους ρύπους, συμπεριλαμβανομένων των παρασίτων όπως τα ακάρεα σκόνης, τα προβληματικά στρώματα, οι ψύλλοι, τα μυρμήγκια, οι κατσαρίδες και άλλα έντομα.

 Ασφαλής για όλους – Άνθρωποι και ζώα: Το πιο σημαντικό, το Bio Plus® είναι ασφαλές τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα. Είναι μη τοξικό, μη-όξινο, μη-καυστικόκαι περιέχει εγγυημένα μη παθογόνα στελέχη. Μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή στη χρήση για την οικογένειά σας, τα κατοικίδια ζώα και τον πλανήτη. Επιλέγοντας το BioPlus® Multipurpose Bio Cleaning, απλοποιήστε την διαδικασία καθαρισμού σας, συμβάλλοντας σε ένα καθαρότερο και πιο πράσινο μέλλον για το πλανήτη μας.

Μην ξεχνάτε μετά το σφουγγάρισμα ή μετά από οποιαδήποτε χρήση με το BioPlus®, να ρίχνετε το κατεργασμένο προϊόν στο αποχετευτικό δίκτυο σας. Αυτό ενισχύει το βιολογικό στίγμα τις αποχετεύσεις, βιολογικού ή βόθρου σας.

Τα προϊόντα BIOPLUS® διανέμονται από μεγάλους προμηθευτές

Απολυμαντών  παρασίτων της Ελλάδα

BIOPLUS® της NetProfessional – η απόλυτη λύση για τον έλεγχο των φτερωτών μυγών
αποστράγγισης (δροσόφυλλα)και των φρουτόμυγων! ( Psychoda alternata, Psychoda spp.)

Με το BIOPLUS®, μπορείτε να αντιμετωπίσετε δύο προβλήματα με μία κίνηση – κρατήστε τις αποχετεύσεις σας καθαρές και απαλλαγμένες από μυγάκια φρεατίων (Psychoda alternata, Psychoda spp.). Η ισχυρή μας φόρμουλα στοχεύει τις  μύγες και τα δροσόφυλλα στην πηγή τους, εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον χωρίς μύγες στο σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας. Φτιαγμένο με συστατικά υψηλής ποιότητας, το BIOPLUS® είναι ασφαλές στη χρήση και φιλικό προς το περιβάλλον. Μην αφήνετε τις μύγες αποστράγγισης και τις φρουτόμυγες να διαταράσσουν άλλο τον χώρο σας – επιλέξτε το BIOPLUS® της NetProfessional για αποτελεσματικό βιολογικό καθαρισμό και έλεγχο από τα φτερωτά μυγάκια αποστράγγισης και από φρουτόμυγες. .

Ζήστε τη δύναμη του BIOPLUS® και πείτε αντίο για να σταματήσετε τις μύγες( Psychoda alternata, Psychoda spp.)  προνύμφες κουνουπιών, δροσόφυλλα , φτερωτά μυγάκια  για τα καλά!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Ρίξτε 100 ml BIOPLUS® απευθείας στον νεροχύτη της κουζίνας, ή στην αποχέτευση δαπέδου στο τέλος της ημερας. Αφήστε το προϊόν να δράσει όλη τη νύχτα για να διασπάσει την οργανική ύλη και να εξαλείψει τις οσμές. Θυμηθείτε να ανακινείτε καλά πριν τη χρήση για βέλτιστα αποτελέσματα. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε 24 ώρες μέχρι να εξαλειφθούν εντελώς οι μύγες αποστράγγισης. Για τη συντήρηση της παγίδας αποστράγγισης και λίπους: ρίξτε 100 ml BIOPLUS® καθημερινά στην αποχέτευση της κουζίνας στο τέλος της εργασίας. Το ίδιο BIOPLUS® λειτουργεί καλύτερα όταν δίνεται χρόνος για να λειτουργήσει αδιάκοπα ή αφήνεται όλη τη νύχτα με ελάχιστη ροή νερού στις αποχετεύσεις και κατά προτίμηση με ζεστό νερό για την ενεργοποίηση του προϊόντος. Σηπτικά συστήματα: Εφαρμόστε 1 λίτρο BIO PLUS® ανά 1.000 kg χωρητικότητας δεξαμενής μία φορά το μήνα. Ρίξτε το διάλυμα στην τουαλέτα, στην αποχέτευση του νεροχύτη ή σε μια βολική αποχέτευση κοντά στη σηπτική δεξαμενή. Φορητές τουαλέτες, λεωφορεία, αυτοκίνητα κάμπινγκ, τροχόσπιτα, τρένα, αεροσκάφη και θαλάσσιες δεξαμενές: Χρησιμοποιήστε 1 λίτρο BIO PLUS® για κάθε 200 λίτρα λυμάτων προς επεξεργασία. Ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε ομοιόμορφα. Αφήστε το BIOPLUS® να είναι η αξιόπιστη λύση σας για τον έλεγχο των μυγών αποστράγγισης και τη διατήρηση ενός καθαρού και φρέσκου περιβάλλοντος στο χώρο σας.

 

 

Καλάθι
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;